Feliratkozás Tartalommegosztás csatornájára

Sétarepülésre jogosító "Ajándékjegy" rendelése

Megrendelés

Ha elkészült a mezők kitöltésével, kérjük ellenőrizze a beírt adatok pontosságát, majd kattintson az űrlap végén található gombra! A sétarepülés ára: 32.000 Ft / fő +áfa. Az ajándékjegy 1 éven belül váltható be!

Kérjük, gondosan töltse ki ezt a mezőt! (Legtöbben ezt tévesztik el.)
Ezt a számot használjuk egyeztetésre.
Amennyiben ezt az elérhetőséget is használhatjuk, kérjük töltse ki
Ha az átutalásos fizetési módot választja: - Számlaszámunk, ahová az utalást tudja teljesíteni: Egyesületünk (PHOENIX HRE) OTP Bank Nyrt-nél vezetett 11710002-20084400 számú bankszámlája. Az utalás megérkezését követően kiállításra kerül az ajándékjegy /és a számla/.. Amennyiben nem személyesen kívánja átvenni a jegyet, kérjük töltse ki a kézbesítési címre vonatkozó alábbi mezőket is!
A település neve
Amennyiben az "Ajándékjegy" postázási címe eltérő a számlán megjelenítendő névvel és címmel, kérem jelölje azt!
Több személy esetén javítsa ki a mező értékét! A jegy ára személyenként 32.000 Ft +áfa (bruttó 40.640 Ft) Amennyiben egyidejű megrendelése 3 vagy több személyre vonatkozik, kedvezményeket biztosítunk.
Lehetséges címzések: - Ha saját felhasználásra kéri a jegyet, ide is írja be a nevét! Több ajándékozott esetén: - Ha két személyt közös ajándékkal szeretne meglepni, ebben a mezőben is leírhatja. Például: "Kovács István és felesége" vagy "Szabolcsi testvérek". - Ha személyenként külön jegyet szeretne ajándékozni, a "Megjegyzés" mezőben soronként tüntesse fel a neveket!
Ide írhatja megjegyzéseit, valamint a kettő vagy több ünnepelt nevét, akik külön-külön jegyet fognak kapni. (Ez a mező szükség szerint átméretezhető.)

You must have JavaScript enabled to use this form.