Feliratkozás Tartalommegosztás csatornájára

Reklám tevékenységek

A hőlégballon - mint reklámhordozó, - kiválóan alkalmas
marketing és reklámcélok elérésére.

1./ Formaballonok
A reklámozás célját szolgáló hőlégballon kupolája elkészíthető szinte bármely formában amelyet a fantázia csak elő tud állítani. A megvalósuló formaballon külleme a reklámozandó termékre, vagy magára a cégre utal. (néhány példa: összetekert újság, mobiltelefon, várkastély, esküvői torta, "Darth Vader", mozdony, kamion, tehén....)
Jellemzően a tőkeerős, feltörekvő cégek választják a formaballonnal való reklámozás lehetőségét, tekintettel az egyedi gyártás költségeire.
2./ A klasszikus gömbforma a cég logójával, vagy a cég arculatára jellemző festéssel.
Ilyen ballonnal rendelkezik a MOL, vagy éppen a Zwack Unicum is. A megbízó cég legyártatja a reklámeszközként szolgáló hőlégballont, és klubunkkal szerződést köt az üzemeltetésére.
3./ A hőlégballonra elhelyezett (felvarrt) reklám - "molinó"
Felhelyezhető ugyan a kosárra is ideiglenes reklám, de tekintve a ballon nagyságát (25 m magas, 16 m széles), sokkal célszerűbb egy legalább 5 x 10 m-es molinót az adott cég reklámfeliratával, rajzával elkészíttetni, és azt elhelyezni a reklámfelületen. A megrendelt reklámot különböző repülési események - versenyek, találkozók, függeszkedések és sétarepülések - alkalmával felhelyezzük a ballonra, amely ezáltal a helyszínen, illetőleg a médiában is láthatóvá válik.

A leírt ballon változatokra számtalan példát tekinthet meg két galériánkban is:
- A 2007-es Chambley-i hőlégballonos találkozón készített fotóinkból összeállított - galériánk
- Formaballonokat bemutató válogatásunk

Ha jól látható, nagy méretű reklámfelületünket kívánja igénybe venni, vagy más területen tartja lehetségesnek az együttműködésünket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Köszönjük érdeklődését!