Feliratkozás Tartalommegosztás csatornájára

Repülés - Sétarepülés

Hőlégballonos sétarepülés

   Ha rászánjuk magunkat egy sétarepülésre, különleges, "felemelő" élménnyel ajándékozzuk meg magunkat, vagy azt a személyt akit ezzel szeretnénk meglepni.

   A sétarepülés díját kiegyenlítheti "SZÉP kártyája szabadidő zsebéből" is.

   A repülés lehetőségét, - a napszakon kívül - természetesen az időjárás is befolyásolja. (pl: szeles, csapadékos idő)
A sétarepülésre alkalmatlan időjárás miatti kellemetlenséget megelőzendő, javasoljuk a repülés eredetileg tervezett időpontja mellé, egy alternatív időpont választását is!

   A fenti okok miatt, - így az Önök kényelme érdekében is - időben lépjen velünk kapcsolatba, hogy közösen alakíthassuk ki a legmegfelelőbb tervet! Tetszése szerint, akár egy évvel a tervezett esemény előtt is érdemes lehet jeleznie a szándékát.

   Sétarepüléseinket legalább 3 utassal indítjuk, ennél kevesebb vendég esetén - fenntartási költségeink megteremtése helyett - egyesületünk veszteséget termelne. Párok számára úgy tudunk "romantikus" programot biztosítani, ha a megrendelő vállalja a harmadik vendég díjának megfizetését is. (A fennmaradó helyekre magunk szervezünk utastársakat...)

   Az egyesületünk által kiállított "Ajándékjegy" elegáns jutalom, vagy romantikus meglepetés is lehet. A már megvásárolt jegy birtokában előnyben részesül, hiszen az Ön megrendelése minden bizonnyal korábbi lesz, mint a szezonálisan jelentkező igények. A jegyet, a kibocsátástól számított 1 éven belül bármikor felhasználhatja. (Természetesen, a repülés helyének és időpontjának egyeztetése után, figyelembe véve az aktuális időjárási feltételeket is. Első a biztonság!)

   Tehát, megfontolás tárgyává teheti, hogy az ajándéknak szánt hőlégballonozást az ünnepi esemény napjára tervezi, vagy helyette a repülésre jogosító "ajándékjegyet" adja át az ünnepeltnek. Így az időjárás szeszélye nem hiúsíthatja meg az ajándékozás örömteli ceremóniáját...

   A sétarepülés napján, egyesületünk tapasztalt pilótái és lelkes szakszemélyzete biztosítja, hogy vendégeink csodálatos kalandban részesüljenek.
----------------
   Megrendelésének leadásához:
- használhatja a "Kapcsolat" űrlapunkat, illetve a
- A Főmenü "Ajándékjegy megrendelés" lehetőség is rendelkezésére áll.


Függeszkedés, rendezvényen való részvétel

   A rendezvényen - pl: falunap, gyermeknap, majális, csapatépítő tréning vagy más céges rendezvény, - a hőlégballont összeszereljük, felállítjuk majd úgynevezett „kötött” üzemmódban használjuk. Ez annyit jelent, hogy biztonságos módon, három helyen lerögzítjük, és a „repülésre” jelentkező utasokat 10-15 méter magasságba emeljük. Általában, a rendezvény vendégei közül kosárba szállók számára a szolgáltatás díjmentes, a szolgáltatás igénybevételének feltételeiről a rendezvény szervezőjével - a megrendelővel - állapodunk meg.

   Kérjük ne feledjék, hogy a rendezvény lebonyolítására kiválasztott helyszínnek - közterületnek - meg kell felelnie az előírt biztonsági követelményeknek. (Minimum teniszpálya de inkább nagyobb - tiszta és akadálymentes - terület, melyet lehetőleg ne szegélyezzenek magas fák illetve oszlopokon elhelyezett vezetékek)

----------------
   Kérjük, hogy a megfelelő tájékozottság elérésének érdekében tekintse meg a "GY.I.K." (gyakran ismételt kérdések) rovatunkban elérhető tartalmat is!

   További kérdéseit felteheti az "Elérhetőség" címszó alatt közzétett adatok felhasználásával, illetve - tetszése szerint, - a "Kapcsolat" levelezési űrlapot is választhatja.